10 Ağustos 2009 Pazartesi

Lidıl Angelica

Ben nostalji yapmaya bayılıyorum! Ama insanlar pek hoşlanmıyor sanırım.Mmm,yoksa sürekli yapmaya mı çalışıyorum ? Neyse,ablam yazılarını istedi diye karıştırdık odayı.Bir cd çıktı.Baktık,yazılar cdnin içinde.Ama, güzel yazılardan çok daha başka şeyler de var.Benim küçüklük resimlerim,ablamın bana ezberletmeye çalıştığı şarkılar.Sesleniyorum burdan ona,çok uğraştırdım, hepsini hatırlıyorum da, amacın neydi dostum ? :P Söz hakkı doğdu sana yumul yoruma :PP

Ablamın yazılarını okudum ilk defa.Güzeldi.Sanki,geri dönüp ablamın kimliğinde yaşıyormuşum gibi hissettim.O yazıları,hikayeleri yazarken neler düşünebileceğini sorguladım kendimce.Farklıydı.Ama güzeldi.

Ben,küçükken ablam bana bi şarkı ezberletmeye çalışmıştı.Daha okumayı yeni sökmüşüm! Şarkı ingilizce..E garibim napsın, koymuş kafaya bir kere :D Yazmış okunuşlarını sözlerin.Böyle de bi çalışma çıkmış ortaya..


Teyk mi davn tu may bot on dı rivır
Ay nid tu go davn, ay nid tu kam davn
Teyk mi bek tu may bot on dı rivır
End ay vont kıray aut eni mor

Taym sıtends stil ez ay geyz in hör votırs
Şi iziz mi davn, taçing mi centli
Vit dı votırs det flov pest may bot on dı rivır
So ay vont kıray aut eni mor

Oh dı rivır iz vayd/dip
Rivır iz taçing may layf layk dı veyvz on dı send
End ol rods lid tu trangiliti beyz
Ver dı frovn on may feys disepir
Teyk mi bek tu may bot on dı rivır
End ay vont kıray aut eni mor


İlk ezberlediğim ve durmadan söylediğim şarkı bu benim.Hala daha bi yerde duyunca,içim kıpır kıpır olur.Küçüklüğümü,tüm anılarımı baştan yaşarım.Sağol abla! :)


Bu arada,bir sürü fotoğrafım var benim.Küçükken her yılbaşında giydiğim dansöz kıyafetimle mi istersiniz,beni o çok kaşındıran gıcık kazakla mı,yoksa mikrofon elimde şarkı söylerken mi ? Daha neler neler.Ama o fotoğraflarla şimdiki Angelica'nın hiçbir benzerliği yok nedense.


Akşam akşam yine mutlu oldum ben.İyi bişi.İvit.
Size yukarıda sözleri yazılmış şarkıyı da dinletiyim ve kendi kendime -yalan,ablamın kafasını şişiricem aslında- nostalji yapmaya gidiyorum.


~

2 cimcime:

pedro dedi ki...

Canımmm. :) "Sağol abla"yı duymak içindi işte her şey :D Garibim takmış kafaya demişsin ya, senle ilgili her şeyde öyle tam abanıyodum olaya hehehe. Şimdi o akçaydaki koltukta yan yana otururken, laptop benim kucağımda, kulağımızda cdman galiba, dinleyip söylediğimiz an geldi gözümün önüne. Miniğim benim :)
Özellikle "ez ay geyz in hör votırs" ve "taçin mi centli" kısımları baya bi taze, oralarda müdahale ediyodum çünkü şöyle böyle diye heuehuehuehe. : ))) gerçi genelini okunuş haline getirebilmek için baya bi tekrar etmiştik :D seni çok seviyorum, bu akşam kendi yazılarıma bakarken, ben de kendimi senin yerine koydum ve yazıların benzerliğinden, bir kez daha anladım ne kadar aynı olduğumuzu. bebeğim.

teyk mi davn :P

Angelica dedi ki...

Hepsini çok net hatırlıyorum :)) Çok güzeldi yahu :)) Hayatımda çok büyük bi yer kaplıyosun..Seni çok seviyorum :)) İyiki benim ablamsın ve iyiki küçük kardeşim sdfvsdf :P