17 Eylül 2009 Perşembe

Kuaförler Kötüdür

Bayramdan sonra okullar açılıyor diye kendime çeki düzen veriyim dedim.
Ay demez olaydım!

Şimciik olayı anlatıyorum,
Ben kuaförlerden kendimi bildim bileli nefret ederim. Ama öyle böyle değil! Bana göre hepsi gerizekalı, kibirli insanlar. En azından karşılaştıklarım öyle. Neyse efenim, gittik işte kuaföre çok sıra vardı. Biz de annemle hem oyalanırız hem manikür falan yaptırırz diye yandaki güzellik salonuna gittik. Orayı seviyorum zaten iyi insanlar onlar. Oy oy oy. Öhöm, neyse yaptırdık falan işimiz bitti bir gittik sıramızı başkalarına vermiş. E bekledik bekledik. Yok sıra gelmiyor. Perçemlerimi düzelttirmek istiyordum gerizekalı sürekli birilerini geçirdi önümüze. Terbiyemi bozarım çok pis bak. Tripcanlık yapasım geldi benim. Anneme gidelim dedim. Ama gittiğimiz yerde de bekletecekler bizi dedi. Annem de saçını boyatmayı çok istiyor diye katlandım.

Zaten ben bu Ö yü 6 senedir tanıyorum ve 6 senedir nefret ediyorum. Büyük ihtimalle o da benimle aynı düşünceleri paylaşıyor. Genellikle de kuaförler saçımı berbat ederler. Allahtan bu sefer güzel oldu. Yoksa gazabımdan korksunlar. Benim, saçımı çok kesti diye ortalığı ayağa kaldırmışlığım bile var. Çok titizim bu konuda.

Sonuç olarak bayram öncesi bütüüün işlerimi hallettiğime göre, sorun kalmadı. Huzuuurla bekleyebilirim.

Haydii görüşrük!

Dipçik not: Ayrıca blogger benim kafamın tasını attırmaaaa yoksa çoğ pis olucak haaaaa!

3 cimcime:

Nunuş dedi ki...

aaa süper çok kıskandım valla..ben hiç bişe yapamam..eblek gözlerle bakar sonra paramı öder çıkarım..off..

Angelica dedi ki...

kuzucum kıskanıcak ne var burda alla sen :D Kızdım kızdım saçımı yaptırdım çıktım ahah :D

OlurÖyle dedi ki...

bende hep aa çok güzel oldu elinize sağlık derim de eve gelip yıkayınca bütün havası gider ve ne kadar uğraşırsam uğraşıyım bir türlü aynı şekle sokamayıp sinir olurum. bu da benim kendime eziyetim :)