28 Ağustos 2009 Cuma

Bir ben vardır bende benden içeri/ MİM

Bu mimi yolladığı için Finduilas'a tişkür eder sevgi ve saygılarımı yollarım :D :P Çok güzel bir mim. Diğerleri gibi anket ya da kimisi gibi saçma bir mim değil.


1) Yalnızdır. Yalnızlıktan hoşlanır çünkü. Kalabalık içinde yalnız kalır. Düşünür,üretir. Hisseder,yorumlar getirir olaylara. Sadece yalnızken başarabilir bunu çünkü. Sadece yalnızken kendisini dinleyebilir. Genelde soğuk gözükür insanlara. Uzaklaşmıştır çünkü onlardan. Bambaşka hayallere bambaşka hayatlara dalmış onları hissediyordur. Filozof gibidir. Kimseye gerek duymaz.

2)Delidir. Deli cesareti vardır onda. O an aklına gelebilcek her türlü çılgınlığı yapar. Hiç korkmaz, hiç utanmaz. Utanmasına, korkmasına gerek yoktur çünkü. Böyle kabul edilmek ister. Kabul etmeyene yol verir. Umrunda değildir düşünülenler. O bir şeyi yapmak istiyorsa yapar,gerisi boştur. Aslında en güçlüleri o'dur. En yıkılmaz, en sabırlı, en dayanıklı. En kendisine özgüveni olan.

3)Çok iyimserdir. Kiminle tanışırsa tanışsın, önce kuşku sonra sevgi hisseder. Üzüldükten, yıprandıktan sonra kuşku devam etseydi keşke der. İki yüzlülüğe, yalancılığa tahammülü yoktur. Aşkı iliklerine kadar hisseder. Sözcüklere, hayata, insanlara anlamlar yükler. Karşı taraftan da bunu bekler. Biraz güçsüzdür sanki. Çok iyi niyetlidir çünkü. Gerçekleri öğrendiğinde yıkılır. Çok ağlar o. Çok üzülür. Ama çabuk atlatır.


4)O diğerlerinin aksine çok güçlüdür. Aslında sadece, öyle gözükür herkese. İnsanları, hayatı toparlar. Düzeltir her şeyi. Güzin abla gibidir. Derdi olan ona koşar. Dinler,çözüm üretir. Kimseye derdini anlatmaz. Anlatamaz. Güçlüdür ya, kimse de dinlemez. Yine yıkılmaz, dinler, çözümler. Bundan çok sıkılmıştır artık. Onu sadece derdi olduğunda ziyaret eden insanları bir bir çıkarıyor hayatından.

5)Sosyaldir o mesela. Kendisine güvenir, sever. Mutludur. Herkesle hemen kaynaşır, muhabbete girer. Çok eğlenirler. Bukalemun gibidir.Her insana, her koşula uyum sağlar hemen. Herkese sevdirir kendisini. Popülerdir. Ama öyle herkesi sevmez. Seçicidir.

6)O çok karamsardır. Umudu yoktur kesinlikle. Sabırlı değildir. Olup bitmelidir her şey onun için. Bazen kaybettiklerine ağlar. Genelde olayların hepsi üst üste gelir. Ağlamaya başladığı zaman susturmak imkansızdır. Her şeyi yıkıp dökebilir o an. Yaşanmşlığın tüm kötü zamanlarını, içine attığı her noktayı, tüm öfkesini kusar işte. Böylece acır kendine. Üzülür daha da yıpranır. Onun intaharı düşünmüşlüğü vardır lakin g*tü yememiştir. Acır o hep. Kendisine acıdıkça paramparça olur yüreği. Durduramaz kendisini.

7) Diğerlerinden çok farklıdır o. Kendisini sevmez çünkü. Hepsinin özgüveni vardır. Onun yoktur. Utanır,sıkılır. Diğerlerine rağmen bağımlılık duyar bir şeylere. Yapamaz onlar olmadan. Dedim ya, sevmez pek kendisini. Kafasında bir sürü şey kurar işte o zaman. Üzülür yine. Ne yapamadığını düşünür o hep. Ne yapabildiğini/yaptığını değil.

8)Biri vardır mesela. Tarafsızdır hep o. Empati yapar, adaletçidir. Bu yüzden anlaşamaz mesela kimisiyle. Haklı olanı düşünür. Onun yanında durur. İnsanların herhangi bir durumda neler hissedebildiğini anlar. Kendini onun yerine koyar, öyle davranır.

9)İnatçı olan vardır bir de. Dediğim dediktir. İstediği olmazsa delirir. Haklıdır çünkü o. İnat eder. Gerekirse ağlar . Ama ağlaması için çok çok çok inat etmesi gerek.

Sanırım bu kadar. Daha çok şey çıkar aslında. Hepimizin yaşadığı, kocaman gibi gözüksede küçücük bir hayat, hissettiği bir sürü duygu vardır. Her gün, her dakika farklı bir kişilik takınırız işte. Hepsine farklı duygularla, farklı hisler ve tecrübelerle yaklaşırız. O yüzdendir bu kadar kişilik çıkması. Kimisinin güçlü, kimisinin zayıf, kimisinin çılgın olması. Ve biliyorum ki bu kadar kalmaz. Tecrübeler, yaşanmışlıklar arttıkça çoğalıcak kişilikler, duygular.

Bu satırları yazan kişiye gelirsek. Deli, utangaç , karamsar, umutlu, kalabalık ve yalnız.
Aynı anda tüm duyguları barındırabilicek tek canlıdır o yüzden insan.

Sam,Bi dost,Uçandepik,Junkie,Mosquito Queen, Bigarip Women,Wmina | queen elisabeth,bay(an) kuş mimlendiniz! Başka mimlenmek isteyen varsa yazabilir,mimlerim :))

5 cimcime:

Adsız dedi ki...

1,2,5,6,8,9 aynı .Sonuna kadar ..

BigaripWomen dedi ki...

100 maddelik bir mimim var bebeim bitirir bitirmez bir ikinci mim hazırlığım var kişiye özel :) Ondan sonra aklımda bu mim.Teşekkürler :)

Angelica dedi ki...

@Leucothea süpermiş ozaman :)) İzmirin havasını soluyan böyle oluyordur belkide :p @Bigaribim rica ederim :))

Finduilas dedi ki...

ben teşekkür ederim ifinim, süpermiş içindeki senler. :D

Angelica dedi ki...

Teşekkür ederim efenim utandırıyosunuz :Pp :D